Header_website.jpg

Mijn naam is Liesbeth Ledegang, ik ben 36 jaar oud, getrouwd en heb vier lieve kinderen. Dit jaar ben ik inmiddels al weer 8 jaar werkzaam als huisarts, en hoop per september 2020 als vast gezicht op de maandagen in Huisatsenpraktijk R. Jonkheijm in Lunteren aan de slag te gaan. 
Naast mijn werkzaamheden in Lunteren, werk ik als huisarts op het terrein van instelling Sherpa te Baarn, een grote instelling voor mensen met een verstandelijke beperking. Mooi werk waar ik veel voldoening uit haal. 
Ik vind het fijn om een vast gezicht te kunnen worden in Huisartsenpraktijk R. Jonkheijm, en de patiënten gaandeweg steeds beter te leren kennen. Het geeft mij voldoening om patiënten goed te kunnen begeleiden en bij te staan in zowel de mooie als soms moeilijke momenten in het leven. 
Ik hoop dat ik snel een vertrouwd gezicht voor u mag worden!

Graag zou ik me aan u voorstellen nu ik per 1 september 2020 als doktersassistente het team van Huisartsenpraktijk R. Jonkheijm ben komen versterken.
Als geboren en getogen “Lunterse” ben ik voor sommigen van u al een bekend gezicht, ook kunt u mij kennen van de periode dat ik in 2019 als stagiaire werkzaam ben geweest binnen de praktijk.
Ik ben getrouwd met Lammert, samen hebben wij twee geweldige puberzonen en een hondje, genaamd Annie. Wij wonen in het mooie buurdorp Barneveld.
Nadat ik ruim 23 jaar werkzaam ben geweest binnen het verpleeghuiswezen, was in 2018 het moment rijp om de studie tot doktersassistente op te pakken. In 2019 heb ik mijn diploma behaald en ben inmiddels ruim een jaar werkzaam in dit geweldige diverse beroep.
Ik zie het als mijn voornaamste taak om de patiënten en het team van Huisartsenpraktijk R. Jonkheijm zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn