Header_website.jpg

Heeft u een bewijs nodig dat u gevaccineerd bent of negatief op corona getest bent... Download de CoronaCheck app van de Rijksoverheid.

U kunt CoronaCheck gebruiken voor toegang tot bepaalde locaties. En om internationaal te reizen.
Er kan hier, met behulp van uw digid, een DCC (Digitaal Corona Certificaat) worden gedownload (met een QR-code die gescand kan worden).

Wilt u een liever een geprint vaccinatiebewijs? Klik hier
Wanneer u belt met onderstaand telefoonnummer, kunt u ook en geprinte versie opvragen.

Vragen over uw vaccinatieregistratie, de CoronaCheck app 
bel 0800-1421 (gratis) Bereikbaar van maandag t/m zondag van 08.00 – 20.00 uur
of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
U kunt ook bellen met het ministerie van buitenlandse zaken: 0247-247247


Wanneer kunt u wel met de praktijk contact opnemen voor een bewijs van uw vaccinatie?

  • Wanneer u door onze praktijk gevaccineerd bent en bij ons heeft aangegeven dat we uw registratiegegevens niet mogen delen met de GGD.
  • Wij kunnen u dan registreren in een ander portaal.
  • Dit kan na 1 juli 2021

 

Vanaf heden zult u een nieuw gezicht zien binnen onze praktijk (of horen aan de telefoon). Gerry van Tienen zal zich als derde assistente bij ons team van assistenten voegen, zodat wij u nog beter van dienst kunnen zijn. Wij vinden het als praktijk belangrijk om voldoende tijd voor de patiënten te hebben. Ook gaan we mee met innovaties in de zorg, om u de zorg te kunnen bieden die u nodig heeft. 
 
Gerry van Tienen
Ik ben geboren in Harderwijk
In 1981 heb ik mijn doktersassistente diploma behaald. Al snel daarna vertrokken wij i.v.m. het werk van mijn man naar Haarlem. Daar hebben we 30 jaar met plezier gewoond en 4 prachtige kinderen gekregen. Toen de jongste naar school ging ben ik weer gaan werken in mijn oude vak en ik werk nu al weer ruim 20 jaar afwisselend bij de huisarts (12 jaar) of in het ziekenhuis bij de bloedafname (8 jaar) van o.a. het VU medisch centrum. Intussen heb ik de HBO opleiding International Public Health gedaan, om ooit nog in het buitenland te kunnen werken.
In 2020 zijn wij verhuisd naar Ede. De Veluwe voelt toch een beetje als “back to the roots”. Wij genieten enorm van de rust en ruimte hier.
Op dit moment reis ik nog heen en weer naar mijn oude werkgever in Hillegom waar ik ook als assistente werkzaam ben, maar dit ga ik langzaam afbouwen.
Lunteren is een prachtig dorp met mooie mensen. Ik zie ernaar uit het team van Huisartsenpraktijk R. Jonkheijm te ondersteunen, zodat wij samen u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. 
 
 

Plan uw route

U kunt hier vanaf uw eigen bestemming een route plannen naar huisartsenpraktijk R. Jonkheijm.

 Vanaf de A30

  • Neem afslag 3 Lunteren richting Lunteren

  • Sla rechtsaf naar de Postweg

  • Sla rechtsaf naar de Westzoom

  • Neem de 1e afslag links, de Klomperweg op

  • Sla linksaf naar de Dorpsstraat

  • Sla rechtsaf naar de Stationsstraat

  • Sla rechtsaf het parkeerterrein op van Zalencentrum Floor. Uw bestemming bevindt zich namelijk aan de achterzijde van het pand (achterzijde van Fiscaal bureau Stomphorst)