header.jpg

Indien u dringend medische zorg nodig heeft kunt u tussen 12:00 en 17:00 uur contact opnemen met een van de onderstaande huisartsenpraktijken

 

Huisartsenpraktijk Lambers
Wilbrinkstraat 11-13
6741 DG Lunteren
0318 48 24 60


Huisartsenpraktijk Broekhuyse
Barneveldseweg 11D
6741 LH Lunteren
0318 74 52 10

Huisartsenpraktijk 'Het Kompas'
Stationsstraat 29
6741 DH Lunteren
0318 48 22 76

Huisartsenpraktijk Kasbergen
Schaepmanstraat 1
6741 WS Lunteren
0318 48 27 00

  

Vaccinatie tegen COVID-19 hervat

Het ministerie van VWS heeft besloten dat het vaccineren met het AstraZeneca-vaccin weer mag doorgaan.  Uit extra onderzoek is gebleken dat het vaccin van AstraZeneca veilig en effectief is en dat de voordelen in de vorm van bescherming tegen het coronavirus vele malen groter zijn dan de eventuele risico’s.

Dit betekent dat onze praktijk de vaccinaties weer gaat hervatten. Heeft u al een oproep van ons ontvangen, dan nemen wij via de mail contact met u op. Mochten wij geen mailadres van u in ons bezit hebben, dan nemen wij telefonisch contact met u op. Houd daarom uw mailbox goed in de gaten. 
Wanneer u geen mail heeft ontvangen, wilt u dan zelf contact opnemen met de praktijk?

BELANGRIJK:

  • Bewaar uw schriftelijke oproep goed (alleen de datum is gewijzigd naar 1 april)
  • Neem uw schriftelijke oproep mee op 1 april
  • Uw tijd blijft hetzelfde.
  • Bewaar de oproep voor het tweede prikmoment ook goed. Deze afspraak blijft staan.

Wilt u meer weten over vaccinatie tegen corona of heeft u nog vragen?

U vindt meer informatie op www.coronavaccinatie.nl. Ook kunt u met vragen naar het landelijk publieksinformatienummer van de overheid: 0800 - 1351 (tussen 08:00 en 20:00 uur bereikbaar).

In deze folder van de overheid wordt de vaccinatie uitgelegd. Ook kunt u deze video bekijken waarin dit in eenvoudige taal wordt uitgelegd. 
Of kijk op Thuisarts.nl voor betrouwbare informatie over de vaccinatie tegen corona.

 

Het ministerie van VWS heeft besloten om per direct het vaccineren met het coronavaccin van AstraZeneca tijdelijk stop te zetten. Uit voorzorg en in afwachting van nader onderzoek wordt het toedienen van het vaccin tijdelijk gepauzeerd (in principe tot en met zondag 28 maart). 

Voor de mensen die vanuit onze praktijk een oproepbrief hebben gehad betekent dit dat de vaccinaties op donderdag 18 maart niet doorgaan.
Deze mensen hebben wij gebeld of een mail gestuurd. 

  • Bewaar de oproepbrief goed
  • Houd onze website in de gaten voor meer informatie.

Voor meer informatie en vragen m.b.t. de vaccinatie met AstraZeneca kijk op de website van de Rijksoverheid of bellen met 0800 - 1351.