Header_website.jpg

Timo Woldringh
Even voorstellen...
 
Vanaf maandag 20 juni zal Timo Woldringh voor zijn opleiding tot arts 2 weken in onze praktijk aanwezig zijn (20 juni t/m 1 juli).
Timo zal meekijken met de huisarts, praktijkondersteuner of assistente.
Heeft u bezwaar tegen de aanwezigheid van een coassistent bij uw consult dan kunt u dit uiteraard aangeven!
Wij wensen Timo veel plezier en hopen dat hij veel zal leren bij ons in de praktijk! 

Klik hier voor meer informatie over ons team
 
 

Wanneer krijgt uw kind een uitnodiging voor een Covid-vaccinatie?

Het gaat om kinderen van 12 tot en met 17 jaar in de onderstaande situaties:

 • Kinderen die elk jaar de griepprik krijgen. Bijvoorbeeld:
  • Kinderen met problemen van de longen. Zoals kinderen met astma die elke dag medicijnen tegen astma gebruiken.
  • Kinderen met problemen van het hart.
  • Kinderen met problemen van de nieren.
  • Kinderen met diabetes.
  • Kinderen die veel minder afweer hebben door een ziekte of medicijnen.
 • Kinderen met het syndroom van Down.
 • Kinderen met veel overgewicht .
 • Kinderen die in 1 huis wonen met iemand die zelf geen prik kan krijgen.

(Bron: thuisarts.nl)

Kijk voor meer informatie op 

 

Lieve mensen,
 
Helaas... ik vertrek... maar wel met goede herinneringen aan mijn wekelijkse uren in deze fijne praktijk in Lunteren: Het werken met patiënten met longaandoeningen, en ook met alle mensen die zo dapper waren te gaan stoppen met roken. In de relatief korte drie jaar heb ik met velen een band opgebouwd. We gaan elkaar missen, denk ik zo :)
Ik laat jullie achter in goede handen: Alle vertrouwen in mijn collega Marion - praktijkondersteuner ouderenzorg en hart-/vaatziekten- die mijn werk zal overnemen. Het ga jullie goed!

Hartelijke groet,
Anneke Popkema (praktijkondersteuner longen en stoppen met roken)
 
 
 
Vanaf heden zult u een nieuw gezicht zien binnen onze praktijk (of horen aan de telefoon). Gerry van Tienen zal zich als derde assistente bij ons team van assistenten voegen, zodat wij u nog beter van dienst kunnen zijn. Wij vinden het als praktijk belangrijk om voldoende tijd voor de patiënten te hebben. Ook gaan we mee met innovaties in de zorg, om u de zorg te kunnen bieden die u nodig heeft. 
 
Gerry van Tienen
Ik ben geboren in Harderwijk
In 1981 heb ik mijn doktersassistente diploma behaald. Al snel daarna vertrokken wij i.v.m. het werk van mijn man naar Haarlem. Daar hebben we 30 jaar met plezier gewoond en 4 prachtige kinderen gekregen. Toen de jongste naar school ging ben ik weer gaan werken in mijn oude vak en ik werk nu al weer ruim 20 jaar afwisselend bij de huisarts (12 jaar) of in het ziekenhuis bij de bloedafname (8 jaar) van o.a. het VU medisch centrum. Intussen heb ik de HBO opleiding International Public Health gedaan, om ooit nog in het buitenland te kunnen werken.
In 2020 zijn wij verhuisd naar Ede. De Veluwe voelt toch een beetje als “back to the roots”. Wij genieten enorm van de rust en ruimte hier.
Op dit moment reis ik nog heen en weer naar mijn oude werkgever in Hillegom waar ik ook als assistente werkzaam ben, maar dit ga ik langzaam afbouwen.
Lunteren is een prachtig dorp met mooie mensen. Ik zie ernaar uit het team van Huisartsenpraktijk R. Jonkheijm te ondersteunen, zodat wij samen u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn.